Tulethan vastaanotolle vain terveenä!

28.01.2021

Otamme COVID-19 -tilanteen vakavasti. Haluamme, että vastaanottokäyntinne on mahdollisimman riskitön ja turvallinen kaikille. Jotta voimme tarjota lemmikillesi avun, noudatamme varotoimia:

- Lemmikin mukaan sisätiloihin saa tulla vain yksi henkilö kerrallaan. Suosittelemme vahvasti, että asiakas käyttää maskia asioidessaan kanssamme.  Ilman maskia saa tulla vain terveydellisistä syistä.

- Huolehditaan, että turvavälit säilyvät. Mikäli lemmikin hoitotilanne vaatii läheisempää työskentelyä, käytetään aina maskeja ja pyritään olemaan nopeita. Omistajan läsnäolo tutkimus- ja toimenpidehuoneissa pidetään mahdollisimman lyhyenä, tai hoitaja avustaa lemmikin käsittelyssä tutkimuksen aikana.

- Mikäli sinulla on hengitystieoireita, olet altistunut koronavirukselle tai olet karanteenissa, älä itse tule eläinlääkäriasemalla. Soita ja kysy ohjeistusta tilanteeseen ja hanki joku toinen asioimaan puolestasi. 

- Tarvittaessa voimme sopia, että haemme lemmikkisi ulkoa ja keskustelemme hoidosta puhelimitse. Sovitaan käytännöstä puhelimessa aikaa varattaessa. 

- Pyrimme pitämään sisätiloissa viettämänne ajan mahdollisimman lyhyenä, jotta tartuntavaara olisi pienempi. Tulethan siis sisälle odottelemaan vasta juuri ennen varatun ajan alkamista. 

- Huolehdimme, että tilojen puhtaudesta. Panostamme normaaliakin enemmän kosketuspintojen desinfiointiin ja asiakkaiden käytössä on käsidesiä. Pyydäthän itsellesi tarvittaessa maskin, jos oma on unohtunut kotiin.