Uutiset

Lemmikin kuoleman kohdatessa omistaja joutuu surun keskellä miettimään myös käytännön järjestelyitä. Kaikilla ei ole mahdollisuutta itse haudata lemmikkiään, jolloin vaihtoehtona on eläimen tuhkaus. Mikäli eutanasia hoidetaan eläinlääkäriasemalla, on vaivatonta ja turvallista antaa eläinlääkäriaseman hoitaa tuhkausjärjestelyt. Entä jos lemmikki...

Ihania uutisia! Tiimimme vahvistuu uudella eläinlääkärillä, kun Katariina Leikas aloittaa meillä toukokuussa. Nyt voimme tarjota enemmän vastaanottoaikoja ja auttaa useampaa eläinlääkärikäynnin tarpeessa olevaa lemmikkiä.

Viereistä liiketilaa on nyt syksyn aikana remontoitu, ja nyt on naapuriimme avattu uusi Hurtan Herkku ja Huolto. Myynnissä heillä on kattavasti lemmikkien ruokia ja tarvikkeita, ja saman katon alta saa myös lihashuoltopalveluita (sekä hierontaa että fysioterapiaa) sekä trimmausta.

Otamme COVID-19 -tilanteen vakavasti. Haluamme, että vastaanottokäyntinne on mahdollisimman riskitön ja turvallinen kaikille. Jotta voimme tarjota lemmikillesi avun, noudatamme varotoimia: