Meidän tiimi

Vaikka Hollolan eläinlääkäriasema onkin perustettu vasta 2020, on toiminnassa mukana monelle tuttuja kasvoja.  Meille tärkeää on hyvä vuorovaikutus asiakkaiden kanssa ja haluamme, että eläinlääkärissä asiointi olisi mahdollisimman stressitöntä ja mukavaa sekä omistajalle että lemmikille. 

Eläinlääkäri Johanna Kivistö on valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2004 ja työskennellyt Päijät-Hämeen alueella siitä lähtien pieneläinten parissa.  Johanna pitää monipuolisesta työnteosta. Suuri osa työajasta menee nykyisin hammaspotilaiden kanssa. 

Eläinlääkäri Maria Hietala on vastaanotolla parina päivänä viikossa. Hänellä erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat mm. eksoottiset eläimet.  

Eläinlääkäri Wilma Vuontela aloitti meillä toukokuun alussa 2023. Wilma tekee yleispraktiikkaa ja on kiinnostunut monipuolisesti kaikesta. Lähellä sydäntä ovat eläinlääkärikäyntiä jännittävät, arat kissa- ja koirapotilaat. Wilma palvelee mielellään myös englanniksi, also in english!

Avustaja Tarja Torvinen työskentelee asiakaspalvelussa, sekä puhelimessa että vastaanotossa. 

Klinikkaeläinhoitajina toimivat Elli Lantto, Anna Oksanen, Julia Ahlqvist ja Laura Lahdelma.

Talonmies, toimitusjohtaja Mikko Kivistö auttaa päivittäisen klinikka-arjen pyörittämisessä ja ratkoo tarvittaessa kiperiä teknisiä pulmia.