Meidän tiimi

Vaikka Hollolan eläinlääkäriasema onkin perustettu vasta 2020, on toiminnassa mukana monelle tuttuja kasvoja.  Meille tärkeää on hyvä vuorovaikutus asiakkaiden kanssa ja haluamme, että eläinlääkärissä asiointi olisi mahdollisimman stressitöntä ja mukavaa sekä omistajalle että lemmikille. 

Eläinlääkäri Johanna Kivistö on valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2004 ja työskennellyt Päijät-Hämeen alueella siitä lähtien pieneläinten parissa.  Johanna pitää monipuolisesta työnteosta ja on kiinnostunut sekä sisätautiongelmiin perehtymisestä että pehmytosakirurgiasta. Suuri osa työajasta menee nykyisin hammaspotilaiden kanssa.

Eläinlääkäri Maria Hietala on vastaanotolla parina päivänä viikossa. Hänellä erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat mm. eksoottiset eläimet. 

Eläinlääkäri Katariina Leikas aloitti eläinlääkäriasemallamme toukokuussa 2022. Katariina on ammatillisesti kiinnostunut laajasti kaikesta. Kiehtovien sisätautipotilaiden lisäksi hän on kiinnostunut myös päivystysluontoisesta työstä. 

Avustajat Tarja Torvinen, Elli Lantto ja Anna Oksanen ovat kokeneita ja ammattitaitoisia eläintenhoitajia, joilla on sekä ammattikoulutus että vankka työkokemus. Lisäksi meillä on oppisopimuksella klinikkaeläinhoitajaksi opiskelemassa Julia Ahlqvist. 

Voit törmätä myös hyväntuuliseen talonmieheen/toimitusjohtajaan Mikko Kivistöön, joka toimii tarpeen mukaan klinikan puolella avustavissa tehtävissä.