Meidän tiimi

Vaikka Hollolan eläinlääkäriasema onkin perustettu vasta 2020, on toiminnassa mukana monelle tuttuja kasvoja.  Meille tärkeää on hyvä vuorovaikutus asiakkaiden kanssa ja haluamme, että eläinlääkärissä asiointi olisi mahdollisimman stressitöntä ja mukavaa sekä omistajalle että lemmikille. 

Eläinlääkäri Johanna Kivistö (os. Kejonen) on valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2004 ja työskennellyt Päijät-Hämeen alueella siitä lähtien pieneläinten parissa.  Johanna pitää monipuolisesta työnteosta ja on kiinnostunut sekä sisätautiongelmiin perehtymisestä että pehmytosakirurgiasta. Suuri osa työajasta menee nykyisin hammaspotilaiden kanssa.

Eläinlääkäri Kati Syvänen ottaa vastaan potilaita meillä pääsääntöisesti kerran viikossa.

Tammikuussa on tiimimme vahvistunut eläinlääkäri Maria Hietalalla, jonka kiinnostuksen kohteena ovat mm. eksoottiset eläimet. 

Avustajat Tarja Torvinen, Elli Ahonen, Janica Saari ja uusimpana tulokkaana Elina Puusniekka ovat kokeneita ja ammattitaitoisia eläintenhoitajia, joilla on sekä ammattikoulutus että vankka työkokemus. 

Esittelyt henkilökunnasta tulossa sivuille!

Voit törmätä myös hyväntuuliseen talonmieheen/toimitusjohtajaan Mikko Kivistöön, joka toimii tarpeen mukaan klinikan puolella avustavissa tehtävissä.